Livets små herligheder

En af livets små herligheder

Når jeg er i spanien, er en af de ting, jeg gør for mig selv er Chiromassage ved en fantastisk dygtig kvinde, som hedder Maribel. Maribel der både er ekspert og højt kvalificeret i naturlige manuelle terapier og en professionel chiromassage terapeut.

maribel-and-denisse-livet-med-gigt-quesada-Massage -Osteopathy

Maribel (den mindste) og Denisse

Jeg får hele 60+ minutters behandling for 35€, hvilke er billigt for en hel time. Jeg får både wellness/Relaxing massage med oiler, samt Revitalizing og Detox massage (dog ikke altid, men tit). Ved detox og revitalizing massage, får jeg sat små gummi sugekopper på ryggen til at detoxe og sætte blodomløbet i gang og frigive stoffer til at helbrede sig selv.

Noget godt for mig selv.

Jeg ved at massage er godt for mit bindevæv, mine muskler – ja, i det hele taget min krop i al helhed. Det er virkelig ikke særlig tit, at jeg har råd til at få det hjemme, men det er nu heller ikke fordi, at jeg bruger oceaner af penge hernede på det. Dog en af de luksusting, jeg gør for mig selv på en “ferie”.

Andre drikker øl, vin og drinks i rå mængder på deres ferie og det gør jeg ikke, så jeg siger altid til mig selv ville du spendere dette på en øl/vin/driks? Og hvis svaret er nej, er det for dyrt, så bliver det overvejret endnu engang.

 

ls-spain-massage-livet-med-gigt

Rødmosset efter en skøn omgang massage

Jeg elsker massage og når pengene er til det i Danmark, giver jeg gladeligt, mig selv en omgang hos en massør. Ud over det fysiske i det, så tror jeg også der er noget mentalt i, at få slappet og få “nusset” om sig selv.

Ferien lakker snart mod enden og jeg selv om jeg har været hernede i små 5 uger, så kan jeg mærke, at jeg ikke rigtig har fået slappet ordenlige af. Der har ikke været energi til både blog, de sociale medier og skriveri. Hvilke jeg er utrolig ked af, for jeg elsker at skrive om livet hernede.

Nye tiltag for mig (og dig).

Det skyldes blandt andet, at jeg har fået lavet en masse tiltag til et nyt projekt, der forhåbentlig skal skydes i gang i efteråret 18 og som jeg har i går på FB og IN skrevet om, at hvis du er en der har lyst, tid og overskud til at gøre noget for patienter i Danmark, så skriv en privat besked til mig – det gælder selvfølgelig også dig som læser af bloggen her.

Samtidig har jeg fået lavet nogle forskellige samarbejdsaftaler med store firmaer og det er virkelig også noget jeg har set frem til, at kunne dele med jer snart.

Men også fordi, at vi har haft gæster og jeg har et utrolig stort servicegen og det hopper altså ikke af skulderen, bare fordi, at jeg er syg en, to dage eller fordi at jeg har ferie. Men det skriver jeg mere om en anden dag.

Sidste weekend

Nu er det sidste weekend i Spanien og den skal jeg nyde med familien og ja, varmen er ved at være i top. I dag har vi fået varme advarsel på mobilerne, så den bliver nok slem. Cikaderne larmer godt her til morgen imens jeg sidder og skriver og får en kop te, måske de fortæller at det bliver en varm dag!

Jeg glæder mig dog til at runde Danmark i næste uge og jeg lægger da også ud med en masse spændende videoer om mad og madlede. Hvilke jeg har haft udfordringer med på turen denne gang og samtidig en masse gode møder med bl.a Danske patienter i Aarhus.

Hvis du nu sidder og tænker, hvor var det nu du kan finde mig til foredrag i efteråret, så følg med på Facebook eller se under begivenheder. Billedet i top er fra Cartagena og er et mandeltræ, der næsten er modent – vildt ikk´! 

Med ønsket om en skøn dag fra mig til dig og husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

Hilsen-blog-livet-med-gigt-lisbeth

 

 

 

 

 

 

Følg mig på

Instagram Facebook – Bloglovin

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv