Medie fri weekend i sommerhus

Det sker sjællendt at jeg er medie fri for omverden.

Men denne weeekend har jeg “næste “ været offline på alle medier og det var vildt mærkeligt at ikke være PÅ hele tiden. Inderst inde har jeg savner det. Men det er en vigtig ting i hverdagen at kunne filtre ens tid og være offline til tider.

Jeg tror også at jeg havde lidt brug for det! Ikke fordi at, det er dårligt at være “på” altid. Men fordi at jeg ikke på sammen måde får slappet af med en konstant opmærksomhed på om dette kunne være et godt emne til IN, FB eller bloggen.

Det var på en måde dejligt og på en måde var det mærkeligt!

strandkant-livet-med-gigt

Vinden bider lidt ved vandet – men skønt

Ingen fjernsyn, film eller internet.

Nuller og jeg har været i sommerhus med et hold gode venner, og vi har intet lavet ud over at spise, spille brætspil og nyde havet, gå turer og bare være sammen.  Vores telefoner har næsten ikke været rørt og ja, fjernsynet blev ikke tændt i 3 dage og jeg det nød jeg meget.

De lange turer blev gået langs vandkanten i sne driver og frosten jord og der hen over weekenden blev lidt blødere og blødere at gå i og mindre anstrengende.

Drivtømmer i vandkanten.

Der blev samlet en masse gode drivtømmer ind til senere brug herhjemme og  Turene var våde og kolde med en blæsenden vind til kinderne bliv helt røde til tider. Jeg fandt ud af at, jeg ikke havde en ret vandtæt jakke længere og mine støvler var måske heller ikke lige giret til standkanten.

img_6618-drivtømmer-livet-med-gigt

Tjek lige al det drivtømmer jeg fik med mig hjem.

Det mest bedste var at komme hjem og få sat sig ved den varme pejs. Noget vi aldrig har haft hjemme pga af vores søn har astma og brændeovn. De to ting gik nemlig ikke ret godt i spænd, så jeg nød den massiv varme sådan en fætter kan give stuen på relativ kort tid.

Senere på aftnen sad jeg faktisk og tænke at, det kunne være så hyggeligt med en brændeovn hjemme. Men med al det arbejde der er i at holde sådan en fyr her – skaffe brænde, rengøring og støvsuge, tænde op og ja, meget mere. Tænker jeg at beslutningen er taget, vi skal ikke have en brændeovn i huset.

 

Den luner godt, sådan en fætter

Selv om vi spiste hele tiden, eller det føltes det som om. Så blev der om aften sat lidt ekstra lækre mad på bordet og den ene af dagene var det lige i min ånd, da det var tapas. Tapas er nemt og enkelt for mig at håndtere og det giver en masse plads til råhygge omkring maden.

Samtidig kan man så spise lige det man bedst kan lide. Ja, hvad er der ikke at lide ved Tapas? Det er verdens bedste gigt fest middagsret – nemt / enkelt / lækre / og mest af alt meget lidt resurse krævende på de mindre gode dage.

tapas-livet-med-gigt

Tapas er min favorit spise til hygge aftner. 

Nu hedder den hverdag igen og ja, jeg skal være online med en masse gode ting i denne uge -og have lidt konsulent job på Skejby.

Det kan kun blive en skøn start på ugen.

OBS: fik du set i fredags at, du kunne få 30 dages gratis abonnent hos Mofibo?

Med ønsket om en dejlig dag fra mig til dig og du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

kys-hilsen-livet-med-gigt

Følg mig på

 INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv