ØV uge!

I denne uge har livet med gigt, bare været mega øv! Det skiftende vejr har virkelig rodet rundt i mit liv. Træthed og uenergiske dage med mange pauser indlagt og alligevel har jeg ikke kunne få gang i kroppen.

Mine finger har været rigtig ømme og hævet og jeg har haft svært ved at sidde ved computeren og skrive. Samtidig har mine øjne har været sløret i min trætte perioder og lavet lidt uro i mine rutine pauser jeg har indlagt i kalenderen.

Derfor har der været stille på bloggen i denne uge! 🙁


Bryllupsdag!

I går havde Nuller og jeg 22 års bryllupsdag og al min energi har været fokuseret på at, være klar til at, nyde denne dejlig dag med manden ♥ Al stod i kærlighedens navn!

 

 

Det gik da også godt i nogen timer – derefter fik jeg al for meget kulde i i denne dejlige sommervarme! Jeg nød ellers at, min energi var ved at, komme tilbage og selv om jeg havde taget min vinter jakke og sko på, blev jeg så kold og gennemfrossen af den kolde vind at, jeg måtte tage det det tunge skridt og sige at, vi desværre skulle hjem nu.

Vi var ellers inde til den fantastiske Riverboat Jazz Festival i Silkeborg og jeg nyder at, høre noget jazz og i denne weekend var Silkeborg hel fyldt med det. Manden og jeg kan tage afsted – høre noget lækker musik og helt uden at, jeg skal påduttes en masse alkohol fra nær og fjern.

Det er en dejlig lille tradition for os og vi nyder at, møde en masse mennesker og få en sludder for en sladder – uden at, det forpligter noget. Det lyder måske plat, men for mig betyder det rigtig meget – hygge uden at, jeg skal forpleje og servicerer.

Min søde mor lagde vores bryllups billede ind på FB og syntes også I skulle have et lille indblik i det lidt ældre billede af min mand og jeg …

 

Patientens indflydelse!

I sidste uge, var jeg efter et års arbejde på Regions Midt´s Gigt amb. – for at, fortælle hvorfor vi skal til at, fokusere på de ny diagnostiseret patienter og deres pårørende, samt metoder til hvordan det kan gøres.

Nu håber jeg at, det giver en masse gode slut resultater for både patienter, pårørende og sundhedsfaglig personale!

Jeg håber for at, det giver nogen gode muligheder i fremtiden og glæder mig så meget til at, arbejde videre med projektet og håber at, jeg kan få mange gode idéer til at, gøre livet bedre for os alle.

Jeg sidder her søndag og skriver med hævet finger og en træthed – du helt sikkert kender til! Jeg ønsker dig nu en dejlig aften og kan sige at, jeg ser frem til min ferie fra næste onsdag, hvor varmen helt sikkert er tæt på!

Håber din ferie også er tæt på!

Tak fordi at, du læser med!

Følg mig på

SNAPCHATINSTAGRAMFACEBOOK

 

 

 

 

Comments
  • Birgitte Madsen

    Håber trods kulde og regn, i havde en dejlig bryllupsdag. God bedring og fortsat god søndag

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv