Motion og dårlig samvittighed

Hvorfor får jeg en dårlig samvittighed over at, jeg ikke tit eller overhoved kommer i et fitness center?

I dag er det nærmest en livsstil at, gå i fitness center dagligt eller mindst et par gange om ugen. Og jeg er en af dem der ikke kan overskue al den sport-aktivitet.

Når jeg endelig har fået lidt energi, bliver det brugt på de daglige pligter, så som tøjvask, støvsugning, rengøring eller en tur i haven og fjerne ukrudt.

Hvad gør du? 

Hvorfor er det at, jeg får en fornemmelse af at, alle andre omkring tager ugeligt i fitness center, ude og løbe og m.m. Jeg læser konstant om at, hvis du har en kroniske smerter, kronisk sygdom er det bare godt med træning.

HVORDAN overkommer jeg al det den aktivitet i hverdagen
–  med alle de almindelig dagligdags pligter?

Jeg kan ikke engang overskue at, lave mad om aften eller handle ind til aftensmaden. Det kræver alle mine kræfter og med mellemrum får vi faktisk en del rugbrød m. pålæg, der kan virkelig godt være meget trivielt at spise…. smiler!

Næste år tager jeg hul på motion og kost, som en del af min “resource” er at, jeg skal finde måde at, navigere rundt i min hverdag med en stor del motion ind i hverdagen… (uden at, jeg får dårlig samvittighed overfor mit hjem)

Det med hjemmet er individuelt hvordan vi takler det og har det med huslige standart – nogle er ligeglade og tænker ikke så meget over det. Andre som jeg, tager det tungt på skulderen over at hjemmet ikke altid er et “Bo Bedre” og i perfekt stand.

Jeg har arbejdet med min rengøring iver længe og det er blevet en del bedre med min PYT, over at jeg ikke lige har fået støvsuget i dag eller de sidste to dage.

Find din motionsform

Der findes ikke én rigtig motionsform eller én rigtig måde at træne på. Det gælder først og fremmest om, at vælge noget motion og træning, som du kan holde til – og som du synes er sjovt og har lyst til!

– så langt er jeg kommet og nu skal der i løbet af efteråret arbejdes med finde det, jeg syntes er sjovt! Håber dog at, det er det her Infrarød varme/heat rum træning er det!  Det vil tiden dog vise sig, lige nu er det faktisk rigtig godt! 

For hvis jeg skal være helt ærlig, hader jeg at svede og når jeg får pulsen op – dunker mit hoved for vildt og det gør ondt. Derfor er det også vigtig at, jeg lytter til kroppen, samtidig med at jeg presser den..

Det skal nok blive et sjovt efterår ♣

Du må altid gerne kommenter, dele eller like, det jeg lavet ♥
-og tak fordi at, du læser med!

 

 

Følg mig på

 INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

SNAPCHAT

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv