Når ens bedste ven, også er ens mand.

 

I dag har jeg brug for at skrive nogle ord til (og om) min mand.

Til dig som tit læser med på bloggen her og kender mig ved, at  jeg beskriver ham som min klippe, og verdens dejligste mand.

Han er min urokkelige fundament, der forbliver stabilt i al slags modgang – han er og bliver min klippe i al slags vejr og vil altid være det. Han har fuldt mig i de mange år, med sygdom og han klager aldrig over de ting jeg ikke kan gøre eller når jeg går og mumler over ting, der ikke kan lade sig gøre og mine frustrationer går ud over mine omgivelser – krammer han mig og siger at, det skal nok gå.

Det takker jeg dig aldrig nok for, Nuller!  ?

 

.
Han er meget mere en min klippe, han er også min bedste ven og den person jeg deler absolut alt med!

Det kan til tider godt være hårdt at, ens bedste ven er ens ægtefælle. Hvis vi har skændes eller være uvenner over noget – kan vejen tilbage godt være hård og lang.

Men på en eller anden måde, finder vi altid vejen tilbage og bliver endnu mere knyttet til hinanden , hvis det ellers er muligt!

Nogle gange synes jeg, det er hårdt at undvære ham, når han er væk på arbejdet og jeg kan også til tider brokker jeg mig over, at han arbejder for meget.

Men når alt kommer til at, så er ægtemanden i mit liv, en fantastisk mand og en ting er sikkert – alt han gør, gør han for vores skyld, og jeg kender ingen anden, der – selvom de arbejder i et meget krævende job – prioriterer sin familie, som min mand gør.

Jeg er SÅ stolt af ham og jeg er SÅ glad på hans vegne over hans nye udfordringer som faglærer. Han har gjort det så godt, og set i bakspejlet er jeg dybt imponeret over, hvordan han får det hele til at hænge sammen i en hverdag, hvor alt er nyt og ukendt terræn.

Det er ikke alle, der kan “slå til” på den måde, du gør skat! Jeg føler mig meget heldig over at være “på hold” med dig, og vil blot sige; Jeg elsker dig af hele mit hjerte!

Tit og ofte føler du, at du ikke er tilstrækkelig, hverken hjemme eller på arbejde, så går der ikke en dag, hvor jeg ikke tænker over, hvor SEJ, KÆRLIG og DYGTIG du er som menneske!

♥Tak fordi jeg må være din!
-og undskyld for alle de dårlige dage jeg til tider har – de kampe jeg slog med er blevet dine kampe og dem takker jeg dig for at, jeg må dele med sådan en skøn person!

Tak fordi at, du og mange af jer læsere har lyst til at læse med her på bloggen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Små glimt af vores sefie´s på ferien 🙂 

Diffinationen af en ven!

En person som man kender godt og har et gensidigt tillidsfuldt og fortroligt forhold til, men oftest ikke står i familiemæssigt eller seksuelt forhold til….

 

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar