Nytårsforsæt 2018 og året der gik 2017

NYTÅRS FORSÆT HAR ALDRIG VÆRET NOGET,
JEG RIGTIG HAR BRUGT.

Også alligevel ikke helt rigtig, for jeg har altid haft de obligatoriske, som at, spise mindre af det søde. Spise sundere og dyrker mere motion og hvad der ellers lige det er man plejer at sige i sine nytårsforsæt.

Men i år er mit nytårs forsæt, at jeg skal tage lidt af gangen og ikke forsøge at, lave det hele med det sammen. Jeg stresser for meget over mit arbejde og er nød til at finde en bedre prioritering af min kostbare tid og selv om der ikke rigtig er noget jeg ønsker at, lave om er jeg nød til at se sandheden i øjnene og acceptere mine udfordringer helbredsmæssigt.

Jeg har igen måtte sande at, jeg som sidste Januar har fået mindre og mindre krafter til, at få lavet alt det jeg gerne vil på en hel dag. Tempoet er ligesom gået ned af bakke med årene – kan det gå hen og være alderen, som kan have en indflydelse? Selv om jeg ikke ville indrømme det, så det måske en faktor, jeg er nød til at have med i min overvejelser af  det manglende tempo og dog – jeg er jo hammer ung…griner for mig selv!

Tilbageblik på året der gik.

En ting, jeg er kommet frem til i løbet af 2017 er at, jeg er god nok, som jeg er.Og jeg skal ikke “sælge” mig selv for billigt (en talemåde, selvfølgelig) på de sociale medier eller stresse over hvor mange der læser min blog eller bestiller mine foredrag eller bruger mig som konsulent.

Mit mål med bloggen var, at bare en kunne få lidt brugbar information – var det det hele værd og det mål er jeg nået ret så kraftigt. Derfor..

Jeg er god nok, som jeg er og det skal jeg huske! 

For at lave dette indlæg, har jeg gennemgået hele 2017 og al det jeg har opnået, kan jeg slet ikke være ked af det. Jeg har nået meget i løbet af året og jeg vil selvfølgelig gerne forsætte i den retning og det gør jeg med din hjælp.

Jeg kan ikke gøre det uden dig, der er min trofast læser!

Det gør jeg blandt andet med konsulent kontrakt med Koncern HR Udvikling i Region Midt og endnu et år som Fast Blogger hos FNUG og i år vil du også kunne finde mig som blogger et andet sted, der ikke helt endnu er oppe og kører, hvilke jeg glæder mig så meget til at gå i luften med her i det nye år.

Ud over det, har jeg mange bolde i luften med bl.a Gigtforeningen og andre organisationer.

Jeg har allerede været på en del opgaver for Koncern HR udvikling i dec. 2017 og jeg skal afsted igen her i januar 2018 – det er en god start for 2018 og selvfølgelig vil I få meget mere af vide om de mange gode emner, der bliver taget op i løbet af året.

Allerede i næste måned lancere jeg live Webinar med mig i køkkenet, det kan du godt glæde dig til, for jeg har en masse spørgsmål om mad, “madlede” og indførelse af den sunde livstil på ret dårlige dag. På Webinaret snakker Klaus og jeg om de mange foreskellige emner der rører sig hos mig især madlede er et emne jeg gerne vil høre mere om.

I 2018 skal jeg optimere motion og se virkningen af dette – det kommer til at koste på min “konto” og som jeg har skrevet før, bliver det med bl.a lån af en el-cykel for at, se om det ændre mine transport vaner. Det bliver en udfordring for mig, men jeg glæder mig også til forsøget.

Jeg vil gerne opfordrer dig til at tage 3 tiltag for at forberede dit selvværd til 2018;

Reflektere:

⇒ Hvad har du lært i 2017?

Tilgiv:

⇒ Hvad skal du give slip på?

Fejre:

⇒ Hvad gjorde du i 2017

⇒ Hvem hjalp dig?

⇒ Hvem fortjener et råb fra dig?

⇒ Giv dig selv et skulderklap for at være DIG

Hvis du har nogle emner, du gerne vil have berørt – sig endelig til eller kontakt mig på kontakt@livetmedgigt.dk og jeg tager det med på bordet. Du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

Følg mig på

 INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv