Velkomen til mit Univers 

 

Jeg hedder Lisbeth Oxholm Snede og bor med min dejlige mand og familiens hund i Them, Midtjylland. Jeg har to dejlige børn, der er fløjet fra reden og jeg savner dem dagligt.

Jeg arbejder for at få mere fokus på gigt! Det gør jeg via foredrag, blog og diverese medier. I de sidste 10 år arbejdet på at få mere fokus på gigt. hvor jeg bl.a har hjulpet med opstart af Leddegigtportalen i samarbejdet med Reumatolog Palle Holck ( desværre bortgået), Roche, samt holdet bag ved portalen, som “patient info”. 

Ud over det har jeg været i diverse medier og ugeblade og materiale på sygehusene og har flere forskellige foredrag, en del konsulent arbejde og sidst men ikke mindst, så er jeg blogger.

Læs mere her.. 

For mange år siden blev jeg opfordret til at lave en slag “gigt reeletater” forening, for at øge fokuset på gigt –  endnu mere end daværende foreninger gjorde og gør. Måske fordi at jeg har en anderledes tilgang til tilværelsen med gigt end fleste andre med en gigt sygdom.

Men på daværende tidspunkt, var min energi ikke til, at yde endnu mere i foredrag, blog og nyhedsbreve for at hjælpe andre i samme situation.Det har imellem tiden ændret sig, og nu arbejder jeg mere fokuseret på at få oplyst både ny diagnosticeret patienter, men også pårørende til en gigt ramt.

Jeg har selv tre diagnoser; Kronisk Leddegigt – Kronisk Stress – Raynauds Symdrom

Jeg abejder i dag som konsulent, foredragsholder, blogger  og jeg hjælpe min mand med hans Internet shop ( noget som har hjulpet mig en del) og tager ud som foredragsholder for diverse organisationer i landet. 

King og jeg i Spanien
IMG_0554

Jeg vender op og ned på de traditionelle opfattelser a gigt!

Jeg fortæller om de sjove ting, giver gode råd om hvordan du klare dagligdagen og håndteres de udfordringer og forhindringer, der følger med. Via min blog betyder at jeg vil poste alt mellem himmel og jord – så følg med på de sociale medier og se hvad jeg kan finde på – med et SMIL ♥

“Jeg har ingen intention om være en udforing for andre gigt reeletaret foreninger, men jeg dermed øge fokuset på gigt endnu mere”

Jeg har længe ville fortælle om hvordan livet er med en følgesvend af en sygdom – derfor tog jeg denne beslutning og ville blogge det ud til samfundet. Min blog skal fortæller om livet med leddegigt og gigt generelt –  De sjove ting, de lidelser som man ikke kan fortælle face to face, for man forstår bare ikke livet med en sygdom – når man ikke har en selv.

Fortællingen om hvordan dagligdagen klares og håndteres i forhold til
hverdagens små finurlige udfordringer og forhindringer!

Det betyder at jeg vil poste alt mellem himmel og jord – så følg med og se hvad jeg kan finde på. Jeg håber at både venner og familie til sygdomramte, vil få lidt “Inside” viden og bedre forståelse for at leve med en syg. Lad os se det i øjnene, det ikke er ”hot” at have leddegigt og det vil jeg godt ændre og sørge for at vi får mere fokus på, at det kan være “Hot” at leve med en sygdom!

I er selvfølgelig velkomne til at komme med ris, ros, ideer, kommentarer etc. alt hvad I byder ind med vil jeg tage imod med kyshånd. Min dansklærer ville nok sige, så er det grammatiske jeg laver her i bloggen, ikke perfekt. Der vil være stavefejl og mine kommaer er nok heller ikke sat rigtigt. Men jeg håber ikke, at det vil forstyrre jer for meget, til at mit budskab kommer ud  ♥ Du altid gerne kommenter, dele eller like, det jeg lavet!

 

 

Følg mig på

SNAPCHATINSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

 

 


 

www.livetmedgigt.dk/blog
Tryk på BLOG+ øverst på siden (fra computer)

 


Kontakt

Jeg er ikke til at, træffe lige nu. Men du kan sende mig en e-mail, og jeg vender tilbage til dig.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv