Velkomme til mit Univers 

Jeg tage dig med i mit univers, og du vil finde noget om livsstil, skønhed, passion for sko, meninger, forældreskab, økonomi, , hus/have og livet som en kronisk syg.

Bland dig gerne og kommenter mine indlæg og del dem hvis du har lyst. Også må du selvfølgelig også godt være pårørende for at følge med.

Jeg hedder Lisbeth og bor med min dejlige mand Nuller og familien skønne hund i Them, Midtjylland. Vi har to dejlige børn, der er fløjet fra reden og jeg savner dem dagligt. Jeg arbejder for at, få mere fokus på gigt. Med de nye former for behandlingsmuligheder er gigt for mange blevet en skjult sygdom!  Derfor arbejder jeg i dag, som erfarings ekspert via, konsulent job, bloggen, samt tager ud som foredragsholder for diverse organisationer i landet. 

Øget fokus på gigt gør jeg via foredrag, blog og diverse medier og magasiner. Ud over det har jeg været i adskillige medier, ugeblade/magasiner og deltaget i flere forskellige patient materiale der ligger på sygehusene. Jeg laver flere variationer af foredrag, en del konsulent arbejde ved bl.a. Region Midtjylland og sidst men ikke mindst, så er jeg blogger i livet med gigt.

For mange år siden blev jeg opfordret til at, lave en slags “gigt realiteter” forening, for at øge fokusset på gigt – endnu mere en daværende forening gjorde og gør. Måske fordi at jeg har en anderledes tilgang tilværelsen med gigt end fleste andre med en gigt sygdom. Men på daværende tidspunkt, var min energi ikke til, at yde endnu mere i foredrag, blog og nyhedsbreve for at hjælpe andre i samme situation. Det har i mellemtiden ændret sig, og nu arbejder jeg fokuseret på at få oplyst både ny diagnosticeret patienter, men også pårørende til en gigt ramt. Jeg har selv tre diagnoser, som du kan læse om herunder.

bloggen fortæller jeg om de sjove ting, giver gode råd om hvordan DU kan klare dagligdagen og håndteres dens udfordringer og forhindringer, der følger med.

Hvorfor startede jeg bloggen? Ja, jeg har længe ville fortælle om hvordan livet er med en følgesvend af en kronisk sygdom. Derfor tog jeg denne beslutning og begyndte at, blogge livet med gigt det ud til hele samfundet.

Jeg vender op og ned
på de traditionelle opfattelser a gigt!

King og jeg i Spanien

Hvorfor startede jeg bloggen? Ja, jeg har længe ville fortælle om hvordan livet er med en følgesvend af en kronisk sygdom. Derfor tog jeg denne beslutning og begyndte at, blogge livet med gigt det ud til hele samfundet.

Min blog fortæller om livet med gigt og gigt generelt. Det er vigtig for mig, at jeg få al ting med. De sjove ting og lidelser, som man ikke kan fortælle face to face, for man forstår bare ikke livet med en sygdom – når man ikke har en selv. Fortællingen om hvordan dagligdagen klares og håndteres i forhold til hverdagens små finurlige udfordringer og forhindringer!

Hvilke betyder at jeg vil poste alt mellem himmel og jord – så følg med på de sociale medier og se hvad jeg kan finde på – og altid med et SMIL ♥

Jeg håber at både venner og familie til sygdom ramte, vil få lidt “Inside” viden og bedre forståelse for at leve med en syg. Lad os se det i øjnene, det ikke er ”hot” at have gigt og det vil jeg godt ændre og sørge for at vi får mere fokus på, at det kan være “Hot” at leve med en sygdom!

I er selvfølgelig velkomne til at komme med ris, ros, ideer, kommentarer etc. alt hvad I byder ind med vil jeg tage imod med kyshånd. Min dansklærer ville nok sige, så er det grammatiske jeg laver her i bloggen, ikke perfekt. Der vil være stavefejl og mine kommaer er nok heller ikke sat rigtigt. Men jeg håber ikke, at det vil forstyrre jer for meget, til at mit budskab kommer ud. Du vil derfor altid være velkommen til, at kommentere, dele eller like, det jeg lavet!

Knus

 

 

 

 

IMG_0554

“Jeg har ingen intention om at være en udforing for andre gigt realiteter foreninger,
men jeg dermed øge fokusset på gigt endnu mere”

Kontakt

Jeg er ikke til at, træffe lige nu. Men du kan sende mig en e-mail, og jeg vender tilbage til dig.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Din varekurv