boisen-logo-800×800

Boisen

Hos Boisen tager vi udgangspunkt i det enkelte menneske, og forsøger gennem råd,  vejledning og produkter at gøre livet med gigt nemmere. Vi kan tilbyde sko, indlæg, bandage samt forskellige skinner.

Som du kan på vores hjemmeside www.ruthboisen.dk, har vi to butikker samt en klinik, og gør hovedsageligt i kropsbårne hjælpemidler. Vi har stor ekspertise i krompressionsprodukter samt brystproteser.

Vi har valgt at støtte den gode sag v/Livet med gigt, da vi også beskæftiger os med kunder som har gigt. Vi kan godt lide at nogen laver et ”samlingspunkt” for det at være ramt af gigt.

Du er altid velkommen til at kontakte os – kikke mere på vores hjemmeside om hvad vi kan tilbyder dig med gigt og vi står klar med høj service og gode råd, samt vejledning af vores produkter.

Læs mere her, www.ruthboisen.dk

 

 

logo-wps_final_version-2a

WomanPower Shoes

Ulla fra Woman Power Shoes tog i 2007 sin mindste datter i hånden for at tage til Kina og starte en skofabrik. Det skulle ikke bare være billige sko – men også smukke kvalitetssko.

Ulla havde siden 2005 samarbejdet med kinesiske skofabrikker om store skoserier til både det europæiske, japanske og kinesiske marked. Men nu skulle drømmen om at starte sin egen fabrik, hvor man også producerede håndsyede sko, realiseres. Valget faldt på Fujianprovinsen, hvor datteren kom i skole og hurtigt fik mange venner.

 

 

fnuglogobig3

FNUG.DK

Det er ikke “hot” at have gigt, og det er netop det fokus Lisbeth vil ændre med sin blog.

Livet med gigt er blevet fast blogger hos FNUG, da hun fortæller om de erfaringer hun har gennem et helt liv med leddegigt. Hun udfordrer egne og omverdenens fordomme, rykker grænser og italesætter sin egen usikkerhed på en helt ærlig måde.

Lisbeth har en god viden, og er ikke bleg for at give gode råd til en hverdag med gigt. Uanset om du er gigtramt eller pårørende. Hendes unikke fortælling om hendes hverdag er med til at give et indblik i det sjove, det sure, det negative og det almindelige.

Vi håber, hun kan give medlemmer, venner, familie og omgangskreds en bedre forståelse for det at leve med en kronisk sygdom.

logo-livetmedgigt.dk-farve-666161

Lisbeth Oxholm Snede

For mange år siden blev jeg opfordret til at lave en slag “gigt reeletater” forening, for at øge fokuset på gigt –  endnu mere end daværende foreninger gjorde og gør. Måske fordi at jeg har en anderledes tilgang til tilværelsen med gigt end fleste andre med en gigt sygdom.

Jeg arbejder for at få mere fokus på gigt! Det gør jeg via foredrag, blog og diverese medier. I de sidste 10 år arbejdet på at få mere fokus på gigt. hvor jeg bl.a har hjulpet med opstart af Leddegigtportalen i samarbejdet med Reumatolog Palle Holck ( desværre bortgået), Roche, samt holdet bag ved portalen, som “patient info”.

Kontakt

Jeg er ikke til at, træffe lige nu. Men du kan sende mig en e-mail, og jeg vender tilbage til dig.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv