Rabatkoder

Denne side er FYLDT med masser af gode rabatkoder på produkter jeg selv bruger i hverdagen og det er helt ude binde sig til nyhedsbreve eller lign.

Gode rabataftaler fra mig til DIG.

Du vælger selv om du vil benytte en eller dem alle. Rabatkoderne kommer til at ligge fast herinde, såfremt at du skulle glemme det fra gang til gang. Der vil til tider også ekstra rabatkoder på IN og jeg vil arbejde på for dig, at få nye samarbejdspartner.

Jeg håber at du kan bruge disse fantastiske rabatkoder på dit næste køb af gode produkter i hverdagen og husk du er altid velkomme til at kontakte mig, hvis du er i tvivl om et eller andet.

Sådan gør du: Tryk på linket i teksten og kopiere koden –  på den leverandør du har valgt og sæt den ind, når du går til kassen.

Nemt og enkelt! Og alt sammen fordi du er min loyale kunde, læser eller følger!  

God shopping tur


NovoVita®

Selv om man gør sit bedste for at spise sundt og varieret, kan det med en moderne livsstil være svært at få alle de essentielle næringsstoffer,, som vores krop har behov for igennem kosten. NovoVita® er derfor skabt ud fra et stærkt ønske om at udvikle rene, aktive og ærlige produkter, der tilfører kroppen de livsvigtige næringsstoffer, som kan mangle i den gennemsnitlige, vestlige diæt.

Via Livetmedgigt.dk får du en rabatkode på 10%, der kan indløses på: NovoVita®

 

Rabatkoden: LIVETMEDGIGT

 

NB: Hold øje med Instagram @livetmedgigt.dk, for der vil jeg indgang imellem yderlige tildelt  Novo Vita rabatkoder til mine læsere og følgere.

HandiGood®

HandiGood® har specialiseret sig i at lave køkkenudstyr og hjælpemidler til ældre, folk med handicap, gigt eller funktionsnedsættelse. Samt mennesker som er midlertidigt – eller permanent – syge eller skadede. Deres produkter er også anvendelig for familier med børn og har til fælles mål at gøre hverdagens gøremål i køkkenet nemmere for dig.

Via Livetmedgigt.dk får du en rabatkode på 15%, der kan indløses på: Handigood.dk

 

Rabatkoden: livetmedgigt

 

 

 

handigood-800×800-livetmedgigt.dk_

Mofibo

Mofibo er det let og enkelt at finde det du leder efter. Få fri underholdning med tusindvis af e- og lydbøger direkte på din smartphone og tablet. Brug de første 30 dage på at tjekke det ud, og hvis du også har børn, så prøv at introducer dem for lydbøger (det bruger jeg selv).

Der er noget for alle aldre, og jeg er sikker på de fleste børn er vilde med at koble af med en god lydbog i ørerne – jeg ved, jeg er..

Få 30 dages GRATIS abonnent til Mofibo – Ja tak!

Rabatkoden: LIVETMEDGIGT

 

Søde læser,
HUSK at, når de 30 dage er gået, fortsætter abonnementet til 129,- kr. om måneden, hvis man IKKE selv går ind og opsige det i mellemtiden!

 

 

mofibo-logo-800x800-livetmedgigt.dk_

1 års gratis medlemskab af Gigtforeningen

Glæd en du holder af med 1 års gratis medlemskab af Gitforeningen – Inkl. medlems magasin, gratis telefonrådgivning af Gigtforeningens eksperter i Rådgivningen, medlemstilbud samt rabat tilbud i webshoppen.

Udfyld felterne i formularen herunder. Det nye medlem må ikke have været medlem af Gitforeningen de seneste 2 år.

Tilbuddet gælder til og med 10. januar 2020.

Gå ind her;  Gigtforeningen.dk

Rabatkoden: LMG294834

 

Rabat aftaler

© Livetmedgigt.dk, fratager sig et værd ansvar for at koderne ikke er opdateret hos leverandørene.
De bruges på eget ansvar og er der problemer, er du altid velkommen til at kontakte mig

Kontakt

Jeg er ikke til at, træffe lige nu. Men du kan sende mig en e-mail, og jeg vender tilbage til dig.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Din varekurv