Planer og aftaler

Er det en nødløgn at, sige det andre vil høre!

 

Planer for dagen kan hurtigt ændres. Sådan er det at leve med en sygdom, men sådan ses det ikke altid udfra  – derfor tyr jeg ind imellem til små usandheder, om hvorfor jeg ikke kan deltage i tøseaften eller kommet til et arrangement o.l.

 

For hvor er det nemt at sige, at jeg har influenza og jeg desværre, er nød til at aflyse en aftale… Influenza kan alle forholde sig til, alle har haft influenza og alle kan blive syge af det, i en eller anden form…..Derfor er det nemt at sige “Influenza” når man ikke kan overholder sine aftaler!!

 

Halv tømt glas! Halv fuldt glas!

 

Sagen er den, at jeg har ikke ret tit influenza! Jeg er bare “brændt ud”. Glasset er tomt og selv om jeg har brugt de sidste 7 dage på at fylde det op… skal der ikke meget til at dræne det helt og endda snuppe lidt af  reserverne…

 

Det hiver og vrider i min indre sjæl, at skulle sige små usandheder over for dem som står mig nær – meen selv efter så mange år, forstår folk ikke at, jeg den ene dag er 100% frisk og næste morgen kan vågne op og være så udkørt, som hvis jeg lige har løbet en halv maraton….forstår det måske godt.

JEG har heller ikke altid helt forståelse over for det, og herfra kommer de små usandheder måske – jeg er nok lidt flov over at være syg!!!

 

 

Jeg har næsten hele mit liv kørt med 180 km i timen og i dag kan jeg ikke holde til at kører 100 – Hvor svært er det lige at forholde sig til? Jeg elsker de dage hvor jeg har brugt mig selv for max. og hvor man efter en laaaang dag kan smide sig i sofaen og se tilbage på en dag, hvor jeg har gjort en forskel og udrettet noget…..kender du til det?

 

Jeg har lært at jeg ikke skal tage noget for givet her i livet, ikke ens venner, bekendte, kollegaer  eller tilværelsen. Jeg skal udnytte alle de øjeblikke og changer jeg får tildelt. Få det bedste ud af hvert minut og nyde de øjeblikke der lagers som minder.

Ta´ nu i forgårs da min mand gik ud til bilen med et smil på læben, over at skulle se frem til en dag med golf. Det er et øjeblik som fanges og gemmes til mine grå tider….jeg Elsker at se min mand smile 🙂

 

Grib dagen og nyd øjeblikkene – ha´en dejlig dag 🙂 Du altid gerne kommenter, dele eller like, det jeg lavet ?

 

Tak fordi at, du læser med!

 

Følg mig på

SNAPCHATINSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

Showing 2 comments
  • Livet med gigt

    Tak Marie <3

  • Marie

    Spot on..!!

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv