Rejsedag, og vi starter med tog…

Nuller er tog-jomfru, da han ikke har kørt med toget siden før broen kom! Jep, det er var i 1989 og dengang fandtes der ingen lyntog eller storebælts bro – der var der færger som transpoteret os fra øen til fastlandet.

Det er mega længe siden og jeg syntes det er lidt sjovt, at vi starter vores eventyr med en jomfrutur for manden ♥ Jeg har været med DSB op til flere gange i de sidste par år. Det med at, “Ta´ud og se med DSB”, har dog en anden betydning for mig. Det er ikke lysten der driver turen med tog og i dag er heller anderledes.

Jeg syntes, måske som den eneste ikke at, det er afslappende at køre med tog. Der er ingen vinduer at, rulle den og det her med hånden over dørene er nogen gange en udfordring i sig selv.

“Ud og se med DSB”

Togene i dag, er blevet så meget mere komfortabel end før i tiden – så tror at, Nuller er positiv overraskede, selv om det faktisk er mere et bumletog i dag og vi rent faktisk allerede er over 35 min. forsinket.

Vi krydser finger for, at vi når det hele til tiden –  vi har da små 30 min mere at, løbe på – men det kan du helt sikkert læse mere om i mit næste blogindlæg på onsdag.

I morgen kommer nemlig indlægget med Mia i Køkkenet og det glæder jeg mig meget til at, dele det med dig 🙂 Glæd dig, hun er så inspirerende med mad.

I morges da jeg skulle sige farvel til pullerhunden, kunne jeg godt mærke det var lidt hårdt. For selv om jeg har en fantastisk datter, der tager sig af min hund, så rammer det alligevel mit hjerte lidt – han er jo min lille efternøler ….

Nu ønsker jeg dig en super dejlig tirsdag fra DSB toget og glæder mig, til at fortælle dig om vores lange tur til USA.

 

 

 

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar