Jeg har før skrevet om min fly angst og mange har spurgt ind til hvordan jeg kan igen og igen tage et fly for at, komme ned i vores sommerhus!

Jeg har det rigtig, rigtig skidt, når jeg skal ud og flyve. Jeg sveder tran, sover ikke natten før, har kvalme, er svimmel – til tider går jeg også i panik – ja, i det hele taget har jeg det a..h..t.. hvergang jeg skal ud og flyve.

Hvorfor gør jeg det så?

Mange spørger mig tit hvorfor gør du det så? Hvis du får det sådan hver gang du skal ud og flyve? Ja, hvorfor?

Fordi at, min angst og panik anfald ikke skal vinde, den skal ikke sejre og den skal ikke bestemme over mit liv! Det vil jeg selv!

Jeg er ikke fan af at lade mig styre af ting, som jeg selv kan kontrolere… (til en vis grænse) Men jeg er heller ikke masochist ( ikke fordi der er noget i vejen for det!) Jeg ønsker ikke at, påfører mig selv store skader for at opnå noget.

Jeg går ind for at, jeg kan vælge mit liv og mit liv ikke vælger mig! Jeg vil være medbestemmende over de ting, jeg kan være med til at ændre og gøre en forskel – også for mig selv!

Vi lever i en verden der bliver på mange måder mindre og mindre,  samtidig utrolig nok, vokser den sig større og større – det er gør at, vi mennekser bliver mere åbne men samtidig mere lukkede.

Vi er i den digitale livstid og vi er mere oplyste en nogen siden før og dog er vi mere naive end vi har været før. Det er lysten og viljen til at ændre, oplyse og udvide der for mig selv, til at gøre dette mod mig selv, gang på gang!

Jeg vil vinde!

Og ja, det koster mange timers ubehag både psykiske og fysiske, men det er det værd! Jo, flere gange jeg gør det, jo mere bliver det for mig det ny normale! Og det er her jeg er på vej hen – det ny normale for krop og sind!

Kender du fornemmelse selv? Får du det nogen sinde sådan, at livet skal leves efter dig og ikke din sygdom? Har du tænk over hvorfor? 

Jeg tænker over det hverdag og jeg arbejder meget for at gøre min hverdag og mit liv meningsfyldt – det betyder dog stadig at, jeg ser serier fra Netflix og tager slapper på sofaen. Det er nemlig meningsfyldt for mig og min krop – hvis andre ikke kan forholde sig til det, eller forstå det, er det synd!

Rigtig lækker torsdag til dig fra mig…

Tak fordi at, du læser med!

Følg mig på

SNAPCHATINSTAGRAMFACEBOOK

I næste uge kommer der endnu et nyhedsbrev – har du ikke nået at få skrevet dig op, så kan du gøre det her…

Nyhedsbrev

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar