Silkeborg Ildfestregatta 2017

Har du fuldt med på Instagram i de sidste par dage? Hvis du har, ville du kunne se en masse sjove billeder af fest, underholdning og masser af sjov!

Der er en god grund til at, jeg har været lidt stille på bloggen, men jeg har været i byen i 3 dage i stræk – det har taget en del på krafterne og i dag ligger jeg med ingen stemme, ondt i kroppen og ja, tror måske også jeg har fået tillagt mig en lille forkølelse. Derfor har mine dagtimer været brugt med at, pleje mig selv og sovet lidt om eftermiddagen og nogen gange også om formiddagen.. hi ..hi ..hi

Hvad har jeg så lavet? Jow, jeg har været til en storslået byfest af den hel store verden og der bliver holde hvert 3 år i Silkeborg og tiltrækker rigtig mange mennekser.

Det sjove er at, selv om mange er flyttet fra byen, vender de retur til denne begivenhed og derfor har jeg det sådan, at det virker som en stor byfest 🙂

Silkeborg Ildfestregatta er en af Danmarks største folke/ byfester og blev afholdt for første gang i 1899 og holdes hvert 3 år. Med tiden er det også blevet DM i festfyrværkeri.

Min mand elsker fyrværkeri og fra den dag jeg mødte ham har vi været afsted samme med børn og se de prakfulde og storslået fyrværkeri.

Denne gang var det dog Europæisk fyrværkeri mesterskaber og det betød at, det var 4 konkurrance dage med fyrværkeri og sluttede af med et brag af et meget smukt og fantastisk farvestrålende fyrværkeri lørdag aften af DM i festfyrværkeri 2014-2017 og var HØJEN & MAGIC ved Gunnar Knudsen.

Sikke et brag af et fyrværkeri – det er sjældent at jeg bliver så imponeret men… det var virkelig flot og nytænkende…

Aftensejladser med Hjejleflåden

En regatta er traditionelt noget med skibe, og det var da også Hjejlebådene, der var omdrejningspunktet for den første Regatta i 1899. Det er Hjejlebådene fortsat, når de med dampskibet Hjejlen i spidsen sejler op ad Gudenåen, hvor husene langs åen er pyntet med tusinder af kulørte lamper.

Der bliver underholdning mange steder undervejs i form af tableauer, gøgl og street performance. Med Hjejlebådene følger hundredvis af motorbåde, der fylder havnen op, når Hjejlebådene er lagt til kaj.

Det er så hyggeligt og virkelig en oplevelse…

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har virkelig brugt alt hvad jeg har og det skal fyldes op igen og derfor hedder den nu sofaen i et par dag og booste noget energi i kroppen igen.

Du må altid gerne kommenter, dele eller like, det jeg lavet ♥
-og tak fordi at, du læser med!

 

 

 

Følg mig på

 INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

SNAPCHAT

 

Rigtige gode venner med til Regatta ♥

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv