Søndag i Spanien

I forgårs “lørdag” kom jeg ned til mit dejlige Spanien, hvor mine forældre har været på ferie i de sidste tre uger og nu har vi et par dages hygge sammen, inden de rejser retur til DK.

Spanien er lig med mindre aktivitet på bloggen – for det betyder dårlige internet og meget svære for mig, at upload billeder – og billeder skal der til at, visualiserer mit elskede Spanien.

Men der ville selvfølgelig kommen lidt fra mig – men følg med på Instagram, der er jeg altid aktiv!

Min far ♥

Min mor ♥

Det er så lækkert at, tage bilen ud i det blå og vise dem det forholdvis frodige landskab vi har i nærområdet. Dagen i dag, har bestået af en lille tur på stranden.

Mega koldt, smiler lidt – for det var faktisk hele 24 grader. Men min mor og jeg syntes vinden var kold og vi kom da til at fryse lidt! Tænk at, man kan fryse i 24 grader! Vi skulle skamme os!

 

Men fryse kan man godt i 24 grader.

 

 

Jeg er og bliver meget kuldeskær. Men jeg er også den første til at,  indrømme at det er sgu ikke sjovt at en frossenpind og altid komme med en bemærkning om at, nu giver den kolde vind træk og jeg er nød til at, få en trøje på – al imens alle andre sidder og sveder tran.

Min krop bliver stiv og helt umulig ud over bølgen af smerter, der kommer efter en dag i træk. Derfor betyder det meget for mig at, jeg ved at jeg skal være klar til at, tage tøj på og altid huske at have en trøje med.

Når vi kommer til stranden (uden for højsæsonen), er vi tit heldige at finde disse fantastiske kunstner i strandkanten – jeg er lige imponeret over deres håndværk – hvergang!

Kunst! Tidsfordriv! Fantastisk smukt!

Jeg syntes det er så fantstisk smukt og virkelig særpræret!

Jeg er ikke specielt kunstnerisk selv, men selv jeg, at det er kræver en masse øvelse og tålmodighed at lave “sandslotte” i naturmateriale som sand.

Hvis du selv tænker tilbage på dengang du var lille og byggede sandslotte og borge i vandkanden – hvor lidt der skulle til, at det hele skred og det måtte ikke bliver for vådt eller for tørt!

Sand håndværk i stor klasse… 

Rigtig god mandag og nyd den varme, som jeg puster hjemad til jer! Du skal jo ikke gå og fryse 🙂

Tak fordi at, du læser med!

Følg mig på

SNAPCHATINSTAGRAMFACEBOOK

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar