Stå på sidelinien

Jeg kikker altid på nu!

Det er sjældent at, jeg er med til en aktivitet efterhånden. Det er ikke fordi, at jeg misundelig over andre kan og jeg kan ikke. Det er mere at kroppen der siger fra til de lidt mere udfordrende ting. som ved denne weekends aktivitet til sønnikes fødselsdag. Hvor vi var i et Fun-center med alle mulige slags “games” af den fysiske slags.

Det kriplede i mig for at farer rundt med de andre spille lasertag, fodbold billiard og meget mere. Fuldte du med på IN i weekenden, var det tydeligt at jeg var på sidelinien og var fornuftig i alle mine beslutninger med deltagelse i festen.

Livet på sidelinien

Det er ikke fordi, at jeg ikke har lyst til at, deltage, men af ren fornuft. Jeg har en lang arbejdsuge foran mig i næste uge, hvor den bl.a står på deltagelse i det nye Regionsråd, lave madoptagelser m.m.

Det betyder at jeg skal passe på mig selv og gøre minimalt i fritiden. Selv om de sidste par uger, har været stille rent jobmæssigt, så falder det hele næsten altid på samme tid. Derfor var jeg fornuftig og sige at det ikke var denne weekend, at al krudtet skulle fyres af på sjov og spas.

Men hold op, hvor er jeg bare træt af, at ALTID være fornuftig!

Jeg har tit oplevet at, andre fortæller mig; “Jamen du kan da godt lige være med her!” Ja, det kan jeg godt. Har selv en filosofien, der siger, at vi kan mere end vi tror. MEN det koster på kontoen og alt skal derfor overvejes en ekstra gang. For gør jeg dette, så vælger jeg noget andet fra. Det er ske terorien om igen – alle mine valg påvirkes og det giver en masse gode samtaler med mig selv, skal.. skal ikke..

Det er ikke fordi, at jeg skal lære at prioritere, det har jeg rimlig styr på. Men jeg kan ind imellem godt syntes det kan være lidt uretfærdigt at, hele mit liv består af fornuftige valg og lader ikke meget til overs til at, være impulsiv og bare gøre det.

Og det er jo så ikke helt rigtig, FOR jeg kan ALT. Jeg kan bare ikke det HELE!

Hvad tænker du?

Giver det mening at, lave noget der giver dig usigelige smerter eller mange dage på sofaen – bare for at, have det sjovt eller gøre noget socialt?

Med ønsket om en dejlig dag fra mig til dig og husk at, du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet, samt tak fordi at, du læser med!

kys-hilsen-livet-med-gigt

Følg mig på

 INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

 

Showing 2 comments
  • Livet med gigt

    Tusinde tak søde for dine dejlige kommentar. Det er virkelig de fornuftige valg, der skal tage igen og igen. Spontanitet er blevet luksus, der ikke er muligt ret tit – men kan lade sige gøre ved at, fokuseret på de små glæder, som du skiver – så rigtig! ♥️

  • Zinna Lautrup

    Godt beskrevet👌🏼 Vi kan nemlig næsten alt, men vi er nødt til at overveje hver eneste aktivitet ifht. hvor meget den kommer til at koste i den anden ende. Det kan være svært for andre at forstå hvorfor man nogle gange kan og andre gange ikke kan – de kender jo ikke til den “beregning” vi har lavet inden vi tog et valg. Det gælder ikke kun større aktiviteter som din søns fødselsdag, men også små ting i hverdagen. Jeg kan fx finde på at tage en truckervask istedet for et bad for at have energi til at tage med børnene til morgensang i skolen😊 Jeg er ligesom dig enormt træt af alle fravalgene og manglen på spontanitet. Men jeg tror så tilgengæld at vi er lidt bedre til at sætte mere pris på de små ting i livet❤️

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv