The golfcourse, rejsedagbog “weekend”

I dag har jeg fået alle mine indtryk ind for weekenden og det har været en super oplevelse både lørdag og søndag. Derfor har jeg i dag efter en lur i den varme sol og med 29 grader her midt på dagen, masser af overskud til at, lave min blogindlæg for både lørdagen golftur og søndagens race.

Varm vind er F A N T A S T I S K for gigtfolk

Kold vind er R E N helvede

Kroppen har det ikke så godt, den har været budt for meget og det vidste jeg godt. Det med at, vi har fløjet i forskellige tidszoner, har dog ikke givet så stort et jetlag problem for mig, men jeg har da været lidt ramt med kvalme, svimmelhed og søvnmangel.

Det har dog været alle oplevelserne værd og jeg nyder da også dagen i dag, men at sidde her i solen og nyde livet og blive gennemvarm er virkelig guld for kroppen.

Halifax Plantation Golf Club

I sidste uge under en tur på stranden hvor jeg var ved at, lave det fedeste coverbillede til min FB side, mødte vi et hold dansker der kunne høre at vi talte dansk og selvfølgelig kom vi i snak. Det viste sig, at de var inkarneret golf entusiasme og ville gerne vise os ( mest Bo) den bedste golfbane i området og det sagde vi pænt ja tak til.

Tak for venligheden Evelin og Bent ♦

Det var sådan jeg havde forestillet mig Florida i mit hoved og som Nuller sagde, er det virkelig et outback området, der heldigvis er fredet i klasse A og blevet et natur reservat.

Hele området var vildt og helt utilregnlig. Flere steder på vejen var der skilte som skrev “Wild life on the road” – vilde dyr på vejbanen.

Vi så desværre ikke så mange af de vilde dyr, men der findes brune bjørne, alligatorer og et væld af fugle.

 

Kik fra bilen, da vi ikke havde så mange muligheder for, at holde ind og få de lækreste fotos.

Selve Halifax Plantation Golf Club lå midt inde i denne natur jungle og der ville også være ubehøvlet at, sige andet end at, der var usædvanlig smukt.

Vi ser to små skildpadder her, men det er virkelig vandskeligt at, se – jeg har forsøgt alligevel, for de var så søde!

Selv om vi har fået afvide at, der findes alle disse lidt farlige dyr, så havde vi desværre ikke heldet med os til at, se andre dyr end en slange i vandet og disse to skildpadder og nogen fugle.

 

 

Jeg har vist fået lidt farve i hoved den dag!

På vej hjem ad, så vi en Grib på vejen ved at, tage en masse døde påkørte dyr op. Desværre jeg kunne ikke komme tæt nok på til at, tage et billede af den.

Efter en dag i solen, nød vi solnedgangen på svalegangen på hotellet og hvilken solnedgang – det var virkelig fantastisk og jeg nød at, jeg nu kunne kravle ind i min seng og hvile kroppen efter en lang dag på golfbanen -og jeg spiller ikke engang golf!

Den skal være udhvilet til den store begivenhed om søndagen ♠ Daytona 500 ♠

NB!
Kunne desværre ikke lægge mine videoer op på bloggen – nettet gik ned 🙁

 

 

 

 

 

 

 

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar