Tirsdag og vi er igang igen!

En ferie går A L T I D hurtig!

Men for mig, der er fleksjobber er det tit, at jeg er rigtig meget alene ( da jeg ikke arbejder mange timer i løbet af en uge) og derfor er ferie ekstra dejlig tid for mig at min mand er hjemme og går og nusser rundt med mig.

Jeg har de sidste par dage med al det regn og slud vi har haft. Fået en fornemmelse af “vinter” i kroppen og det har været så koldt at,  jeg har måtte finde benvarmere og de ekstra tykke trøjer frem igen fra skabet.

Det har taget meget på mine kræfter og vores aftaler i løbet af påsken har da også være minimale og nogen har jeg helt afmeldt p.g.a træthed og kulde.

Hvordan har du modtaget påsken vejr?

Hvis du altså har været i Danmark! Jeg har virkelig ønskede mig langt væk og fortrudt 100 gange, at vi ikke har været i sommerhuset i Spanien. Jeg har de sidste dage drømt om varmere himmelstrøg og lunere nætter i det klare måneskær og mit humør har da heller ikke være det bedste – lidt trist og “blue” kan jeg vist godt sige.

Natten før jeg skal på job!

Nu starter hverdagen igen og når jeg skal på arbejdet, har jeg altid en dårlig nat. Natten består af søvn et sted imellem en drømmende og vågen tilstand. Jeg falder aldrig rigtig i søvn og det virker som om at, kroppen stresser over at, blive udfordret til noget så ubehageligt – men det er jo bare et arbejdet. Jeg kan godt lide mit arbejde og bliver træt af, at det  påvirker dagen af nattens udfordringer og det er virkelig en udfordring.

For det første er det vildt ubehageligt og jeg tænker tit, om det kan være normalt at være ængstelig før jobbet? Har du nogen sinde prøvet det?

Jeg har ikke mange timer på job mere, men lige siden jeg kan huske –  har kroppen opført sig sådan aften før jeg skulle møde! Det har været en irritations moment, det har fyldt meget hos mig – men jeg har lært at, leve med det 🙂

Desværre fik ferie ikke krydset alle mine gøremål i huset af på hus-listen. Men jeg fik slappet af med manden min og NYD, at vi har haft en rolig sofa ferie med Outlander på Netflix – har du ikke set den, så kan den kun anbefales, sidder i dag mens jeg laver indlæg og høre soundtrack fra sæson 1 – Scottish musik / fantastisk musik og meget anderledes end det vi høre i diverse medier i løbet af dagen – mere rolig!

Dagen byder på!

Dagen i dag bruges på møde i Aarhus for DEFACTUM forskning og fortælle hvad en brugerkonsulent er og hvad vi skal bruges til. Altid spændende at, komme ud og fortælle hvad brugerindragelse er og hvorfor det er så, så vigtig at det bliver brugt overalt.

Derfor må du have en super dejlig dag, men masser af gode oplevelser og erindringer der, kan være med til at, gøre en forskel i hverdagen.

Tak fordi at, du læser med ♥

 

 

 

 

 

 

 

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv