Træt af at være en kvinde

Jeg er så fuc…g træt af, at være kvinde.

I mit næste liv, skal jeg være mand. No Kidding!

Jeg er så træt af at være en kvinde. Hende der altid ser alle de små ting i krogene. Alle nullermændene, rodet, vasketøjet og om tæpperne ligger ordentlig i sofaen. Min mand (eller måske er det alle mænd?) har en helt unik måde, at overse alle de ting der flyder og jeg føler ind imellem, at jeg skal render rundt og rydder op og gøre rent efter ham, pullerhunden og mig selv.

Jeg vil så gerne ikke se alle disse små ting. Jeg vil også kunne sætte mig i sofaen og bare være til og inde i hoved ikke have alle de tanker om det ene eller det andet. Måske så jeg på vej hen i sofaen, lige en nullermand på gulvet, eller tænker på at vasketøjet skal også lige lægges på plads!

Whatttt… siger du at, jeg skal holde for i dag!

Lyder det bekendt?

Billeder øverst er fra en skøn pinse lørdag aften med venner. Hvor vi sad på terrassen og bare hyggede til sen ud på aften. Det var skønt, at bare være ude og nyde ens terrasse og komme ned i gear. Jeg havde selvfølgelig tæpper, ild i pejsen og en masser af tøj på – men det var rart.

Pinsendagene har jeg fået ryddet godt op i mine skabe, skuffer og i skuret. Det har ikke været 100% ordenligt gjort, men ca. 80% og det må jeg lære at tage til takke med. Mine fingrekræfter er ikke helt hvad de har været og imens jeg gik og ryddet op, så tænke jeg positivt og da jeg takkede også stille mig selv for et job godt gjort.

“Det er hammer sejt, Lisbeth at du nu går og rydder op!” Det er nemlig ikke hverdag, at jeg kan gå og rydde op, feje, sortere tøj eller gamle papier. Det koster på kontoen og ja, selv om det måske ikke har været de fedeste opgaver, så er det faktisk ret FEDT at få det gjort. Selv om jeg er langt fra færdig med resten af huset, så er dette virkelig skønt.

Har du også udfordringer med ikke, at se “tingene”?

Min mand ser det virkelig ikke. Han er typen, der altid siger;  Det er går nok det hele! Sådan er jeg bare overhovedet ikke indrettet i hoved. Jeg vil gerne være hende eller ham der ikke ser rodet eller de små nullermænd.

Det må virkelig være en god følelse og IKKE se alle disse små ting, når man er træt. Jeg siger ikke, at man ikke skal leve i rod og skidt. Men evnen til, at lukke af når man er træt, må være guld værd.

På et tidspunkt kom Nuller ind til mig og sagde; Du kan altså også rydder op forgæves. Jeg forsætter nemlig og går frem og tilbage med ting igen. Måske skulle bukserne ikke lige ligge der, men der. Og 5 min. efter så har de samme plads igen – er det ikke bare typisk og jep, det er MIG!

hvet-fingre-livet-med-gigt

Mine fingre hæver op efter dage som disse..

Jeg nyder, at tulle rundt omkring i huset (når kræfterne er til det) og jeg ELSKER at manden min er hjemme. Det gør nemlig at huset ikke er så tomt og til tider lidt ensomt. Men jeg må indrømme, at jeg har svært ved at komme ned i gear igen. Især når jeg har “tøffet” rundt et par dage og fået lavet en masse og dernæst skal ned og sidde i sofaen, for at slappe af.

Tror DU, at man lære det?

Det er stadig hammer svært efter snart 26 år med en kronisk sygdom. Jeg tror, at man skal accepteres den man er, som man er… og det er der ikke noget skidt i. Det er bare måde man reagere på, over for den type person man nu engang er.

Kan selv – vil selv typen

Hos mig er det helt sikkert fordi, at jeg er hende – kan selv – vil selv pigen. Det er til tider ret så svært, at indrømme! Men jeg er på vej. Og det er vil det det hele handler om.

Det med at være i nuet og lære at leve med ens udfordringer og ta´det hele hen af vejen. Rom blev ikke byggede på en dag og ja, så fik jeg ikke lige støvsuget i dag, men så gør jeg det i morgen.  Jeg tror at det med, at være et forbillede for andre, er først og fremmest at være forbillede for en selv.

 

Med ønsket om en dejlig dag fra mig til dig og husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

kys-hilsen-livet-med-gigt

Følg mig på

 INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar