Transforme your life in 90 days

Vi gør det! 🙂

Transforme your life in 90 days, lyder programmet og nu har Nuller og jeg bestemt os for at, gøre det!

Jeg har i det sidste år ikke spist rigtig, ikke rigtig været fokuseret på kalorier og fedt – hvis jeg kunne spise det uden at, få ondt i maven og ryggen var det alle kalorier og fedtet værd.

Nu har kroppen dog ændret sig og jeg kan igen spise normalt uden de store ryg -og afføringsproblemer. I dag, er dagen, hvor jeg virkelig skal ændre kuren i form af kost og madvaner.

TR90 forandre dit liv på 90 dage

Det er ikke fordi at, jeg tror at omlægningen vil ændre mit liv radikalt, da jeg/vi spiser forholdvis sundt i hverdagen. For mig er det vigtig, at jeg for det første gør det med nogle andre personer i mit liv. Det er nemmere og sjovere at, være flere til et projekt som dette,  også bliver det ikke nemmere end med manden min.

For det andet, så handler det om at, få gode kostvaner og nok mad. Jeg er nemlig rigtig dårlig til at, spise og slet ikke alle de gange jeg burde spise om dagen for at, holde et stabilt blodsukker og forbrændingen oppe.

Jeg er en af disse personer der bliver optaget af noget også glemmer jeg helt kroppen – det gælder både indtagelse af mad, men også at sørger for at, jeg har regelmæssigt wc besøg.

Jeg glæder mig til at, komme igang og jeg har i den sidste uge – forsøgt at, leve lidt efter programmet og lige så stille gået igang. Men jeg har også fået en lækker pizza, da jeg ved, at det får jeg ikke de næste 90-100 dage.

Hvad er TR90 så? Ja, det er i bund og grund et kosttilskud der hjælper kroppen med omstillingen af den nye livstil og nu tænker du nok, ja men hvorfor tager du ikke bare at, gøre det selv?

Jow, tro mig det har jeg også prøvet – men jeg mange udfordringer rent motionsmæssigt og jeg har aldrig fået det samme resultat ved vægtkonsulenterne og ja, hvad de nu ellers hedder alle de forskellig muligheder der er af kostprogrammer.

Dette program er byggede på studier, forskning og ja, så der det Pharmanex der har udviklet mine vitaminer og dem har jeg stor tiltro til – hvilke er vigtig for mig.

Undersøgelser viser, at aldringsprocessen påvirker kroppens fedtmasse, der øges, som årene går. Når vi når 20-årsalderen, falder vores stoftskifte rent faktisk med 2-3% om året, og i tiden fra vi er 25-50 år gamle aftager vores muskelmasse med 1% hvert 5. år. Derefter aftager den med 1 % hvert år.

En god idé er at tage et billede af sig selv før start og tage diverse mål og når jeg er færdig med programmet ( som gerne skulle unde ud i end endnu sunder livsstil end nu) så har jeg forskellen imellem de to tal, mål og det visuelle.

Hvis du tænker at, det vil du gerne være med på turen, men ikke har råd til kosttilskuddet der koster små 55 kr. pr. dag – har FB en super fed gruppe “Sense”, der tager lidt udgangspunkt i noget af det samme som min kostplan. FB gruppen er en lukketgruppe, men har du lyst – vil jeg gerne melde dig ind, hvis du ansøger!

Spis efter din håndstørrelse….

Jeg har altid syntes det var så underligt, at vi skal spise det samme mængde mad, trods vores forskellige størrelser – derfor er denne vejledning mega god og jeg glæder mig til at, tage afsted i byen og kikke på min hånd og tænke okay! Det kan jeg godt spise nu eller det passer med min håndstørrelse – uden vejning – er det bare nemt.
Undersøgelser viser, at aldringsprocessen påvirker kroppens fedtmasse, der øges, som årene går. Når vi når 20-årsalderen, falder vores stoftskifte rent faktisk med 2-3% om året, og i tiden fra vi er 25-50 år gamle aftager vores muskelmasse med 1% hvert 5. år. Derefter aftager den med 1 % hvert år. – Du kan læse mere uddybende her…

Jeg har den overbevisning, at hvis noget skal virke skal sindet og den positive indstilling være med. Samtidig skal det ikke være for stor en forandring i vores dagligevarer indkøb. TR90 er virkelig baseret på ganske almindelig mad – meget af de gode varer, lidt af de ikke så gode og minus, det som vi godt ved er no go´…

Overskueligt i hverdagen og nemt når jeg er i byen ♥

Desværre er der ikke nogen kageformer involveret i disse dage, men frugt er jeg stadig fan af og alle de lækre opskrifter jeg finder rundt på nettet og især Instagram.

Tjek min Instagram, der følger jeg en del spændende mennekser, bl.a Mia i køkkenet jeg har haft som gæsteblogger. Glæder mig til min nye “udfordring” og jeg håber at du kunne have lyst og få idéer til selv at, gå i gang her i foråret.

Rigtig dejlig søndag og NYD solen ♥

 

 

 

Anbefaling til mål af kroppen –  god fornøjelse …


Mine mål er skrevet ned og dem deler jeg med dig, når jeg er færdig + før og efter billede!

Skriver du også dine ned? 

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv