Transporten – rejse dagbog ”dag 2”

Flyveturen

I lufthaven fik vi hurtig tjekket ind og nærmest løb til flyveren også var den små 20 min forsinket p.g.a nedbrud på den lastbil, der skal trække flyet ud på landingsbanen.

Heldet forsætter…

Men det gik og jeg var glad for, at jeg ikke går på kompromis med flyvningen, for jeg selv om jeg ikke nået og blive sådan nervøs fordi alt gik så stærkt i et underligt langsomt tempo. Ja, så fik jeg en positiv overraskelse da vi kom ud til flyet.

Norwegian Airlines Boring 787 var et lækkert fly. Forholdsvis nyt og god plads til benene ( havde bestilt ekstra benplads) – men alle de andre sæder, tilbød også mere benplads pr. person end der normalt plejer at være.

”Lækkert fly”

Maden om bord var ikke særlig lækkert, eller nærende og jeg ville gerne have haft en sandwiths med selv, godt vi ikke gjorde det.

Jeg ved, af erfaring, at det med for meget salt, snoller og generelt usundt madindtag er ikke godt for kroppen og kan være med til at, give jetlag.

Produkter der indeholder sukker og salt ophober sig i min krop og gør den ubehagelig tilpas. Det er en følelse af, at jeg bliver en oppustelig ballon og det giver unødvendige fordøjelse problemer.

Derfor fik jeg kun en cola, men en masse kopper te og en lille Rawkage ala brownies. Resten bestod i tomater, gulerødder og nødder/nøddebrud. Jeg tror ikke at, teen er specielt sundt, men jeg ved af erfaring, at det er bedre end cola, chips og snoller.

SELV om chips bare virkede lækker og mega hyggeligt at sidde og gufle i sig – holdte jeg mig i skindet.

Da vi ankom til Daytona tog det lidt tid med Emigration tjek ind, men det må påregnes sin rejse oversøs. Jeg syntes det rigtig hurtigt og nemt denne gang, vi havde kun et enkelt fly mere end os i køen og det tog max. en time at, få indrejse tilladelse og vores bagage.

Nu var det tid til, at vi kunne tage hen og hente vores udlejningsbil. Det havde vi glædet os ekstra meget til, da det var første gang vi var lidt egoistiske og have bestilt en to personers Ford Mustang med aftagelig tag.

“Sikke en fed oplevelse!”

Vi landet til 23 grader kl. 20 om aften og selvfølgelig skulle vi den første time køre med taget af, men så blev det også for koldt. På med taget igen og vi kørte derefter små 3 timer mere frem til Daytona.

 

 

.

Det bliver så godt, når vi får sol igen og kan køre med nedslået tag og jeg er helt sikker på at, vi kommer til at tage mange flere billeder af bilen.

-og jeg kan fortælle at, vi har virkelig ikke en stor bil herovre, det er nærmest en almindelig ting at, se på vejen.

Men jeg er måske også bare lidt nem at imponere, da vi aldrig har gjort sådan noget før…

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ser dagen ud til at, lysne lidt og vi vil ud og gå ved stranden og derfor ønsker jeg dig en fantastisk dag ♥

 

 

 

 

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar