En uge på langs!

Denne uge har været meget anderledes end jeg ellers havde planlagt!

Efter sidste uges mange aftaler og arrangementer, havde jeg planlagt at tage et par dage fri og komme over på med energi og kræfter igen. Det blev fuldstændigt skudt i jorden af en omgang hoste og feber. Det var ikke lige i mine planer og jeg har sjælden så lidt energi at, jeg ikke er på FB og Instagram med update – desværre har det været aktuelt denne gang.

Undskyld  ♥

Nu er jeg se tilbage på en uge, der total revet ud af kalenderen og uden nogen form for aktivitet og tager lidt på den dårlige samvittighed overfor… ja, mig selv!

Dårlig samvittighed er svær at slipper af med og jeg er da heller ikke total ovenpå endnu – men det kommer ♣

I ondsdags sagde jeg farvel til vores dejlige pige, der er i Japan i forbindelse med hendes studie og jeg savner hende allerede. Selv om vi skal snakke på messinger og Facetime, så er det ikke det samme når hun er på den anden side af jordkloden.

Jeg er en hønemor og total nervøs for hende, men det har en kæmpe oplevelse for livet – derfor skal jeg lige tage mig sammen og være glad på hendes vegne, ikk´?

I torsdags var jeg for første gang på “arbejde” i over en uge og det betød en tur til Aalborg til et møde med Anette Højer Mikkelsen, Sexolog – hendes sidste artikel var i Ledsager, fik du set den der!

Vi var ved at lægge hånd på de sidste nyhedsbreve i år og start næste år! Glæd dig! Mega god info for kroniske syge! Jeg har dog en lille udfordringer med den mandlige indsigt, så hvis du kender en mand eller er en mand med nogle udfordringer i det sensuelle, er du meget velkomne til at, kontakte mig og det forbliver selvfølgelig anonymt 🙂

Du må altid gerne kommenter, dele eller like, det jeg lavet ♥
-og tak fordi at, du læser med!

 

 

 

Følg mig på

 INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

SNAPCHAT

 

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv