Først et stort U N D S K Y L D …..

….for al rodet med Bloggen

Endelig kom det nye design i luften og jeg vil starte med at, undskylder rigtig mange gange for de underlige mails du har fået i din mailbox.

Mit IT opførte sig som en meget fin dame, der ikke var interesseret i at, jeg skulle ændre noget! Dog fik jeg god støtte, der hvor jeg har mit web hotel liggende, det reddet min “røv” i sidste uge!

 

“Learn it by doing it”

 

Det kom desværre af al for lidt viden omkring opsætningen af mit nye design på bloggen og hjemmesiden. Men sådan går det, når alt jeg laver er “selvlært” i hele denne verden af softvare og design og opsætning.

Jeg vil gerne sige et stor tak til en meget hjælpsom veninde, der har virkelig støtte mig og givet mig troen på at, jeg kan det jeg sætter mig for! Det har betydet alt for mig!

 

Tak for hjælpen, søde Louise –
Uden dig, havde jeg siddet og bokset rundt – 
endnu!

 

Jeg håber at du som læser, også kan se de forbedringer jeg har forsøgt at lave med de nye tiltag! Det vigtigste for mig er at, du får mere ro på bloggen. Roen betyder bare meget, nå vi har det dårligt – der skal ikke meget forstyrre ens koncentration. For mig selv, når jeg skal læse blogs eller artikler, betyder det at jeg mister fokus og opgiver.

Derfor håber jeg at, du vil syntes godt om det nye design og det giver dig meget mere ro ved læsning af mine indlæg. Du må endelig skrive til mig i kommentar, hvis du har en lille kommentar om godt eller dårligt!

Jeg arbejder for at, få Fokus på Gigt og jeg arbejder for alle med en autoimmunforsvars sygdom og med dette nye opsæt, er SEO opsætningen bedre og det bliver det nemmere, at komme længere ud over kanten, end nu!

Jeg glæder mig meget til at, arbejde meget mere i det nye webdesign, det er nemmere at arbejde, når materialet er i orden  og jeg er sikker på at, med tiden giver det helt sikkert en masse lækker små “features”, når jeg lære det helt at kende.

Endnu en gang tak for DIN tålmodighed og jeg håber at, du får meget stor fornøjelse af at læse min blog med de nye former.

Du må altid gerne kommenter, dele eller like, det jeg lavet ♥
-og tak fordi at, du læser med!

 

Følg mig på

SNAPCHATINSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

 

 

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv